“Uşak Tabakhane Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi” marka imajıyla örnek yatırım olarak ön plana çıkmakta... 13 Haziran 2018

Kentlere özgün dokunuşuyla, çevreye ve yaşayan sosyal yapıya duyarlı sürdürülebilir kentler tasarlayan Uğur Kentsel Dönüşüm’ün tüm proje süreçlerini yürütmüş olduğu Türkiye’nin gerçekleşen ilk sanayi dönüşüm projesi;

“Uşak Tabakhane Bölgesi Kentsel Dönüşüm Projesi”

marka imajıyla örnek yatırım olarak ön plana çıkmaktadır.

“Ege’nin Yükselen Yeni Marka Kenti: UŞAK”

uşak gece

Ege’nin incisi Uşak’ta bir taraftan modern projeler üretiliyor, diğer taraftan da sahip olunan kültürel değerler gün yüzüne çıkarılıyor. Sosyal, kültürel ve ekonomik olarak her alanda yatırım yapmaya özen gösteren Belediye Başkanı Nurullah Cahan, şehri geliştirmeye ve büyütmeye devam ediyor. Belediye, dört yıl gibi kısa bir sürede uyguladığı çok sayıda projeyle yaşam standartlarını yukarıya çekmeyi başardı. Şehre girenleri farklı bir atmosfer karşılıyor, Uşak kabuğunu kırmış yeni yapısıyla ‘örnek bir kent’ izlenimi veriyor.”

“Örnek Yatırımlar Yapılıyor”

UŞAK5

Uşak Belediyesi, sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmalarıyla da marka imajını sağlam temellere oturtuyor. Başkan Cahan, TOKİ ortaklığında 450 milyonluk projeyi hayata geçirerek sanayiden konut ve ticari alana dönüşümün sağlandığı ilk kentsel yenileme örneğini uyguladı.”

UŞAK3Merkezdeki sıkışıklığı ortadan kaldıran bu dev yatırım; 1051 konut, 953 işyeri ve sosyal alanlarıyla 430 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edildi. 450 milyon liralık yatırımla hizmete sunulan, yatay mimarisiyle Türkiye’ye örnek olan sosyal ve kültürel yaşamı bir arada buluşturuyor. Merkezin kentteki ticari faaliyetlere önemli ölçüde katkı sağlayacak bir odak noktası olması öngörülüyor.”

Haber detayı için:

http://www.milliyet.com.tr/ege-nin-yukselen-yeni-marka-kenti--gundem-2686225/

Proje detayı için:

http://www.usak.bel.tr/projeler/dokuzsele-deresi-projesi/

http://www.ugurkentseldonusum.com.tr/tr/1346/Usak-Tabakhane-Bolgesi-Kentsel-Donusum-Projesi