UĞUR, ArkiPARC 2013'te 10 Nisan 2013

Genel Müdürümüz Sayın Uğur ASLAN, 10-11 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezide yapılacak olan, "Kentsel Dönüşüm için Diyalog" teması ile ArkPARC buluşmalarında konuşmacı olarak yer alacak.

 

 ArkiPARC 2013, Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacak!

Haliç Kongre Merkezi, “Kentsel Dönüşüm İçin Diyalog” teması ile 10-11 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek ArkiPARC buluşmalarında gayrimenkul sektörünün devlerini bir araya getiriyor.

Haliç Kongre Merkezi, İstanbul'un ayrılmaz parçası olan ulusal ve uluslar arası sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklere ev sahipliği yapmayı sürdürüyor. Bu yıl 4. kez düzenlenecek gayrimenkul fuarı ArkiPARC ile gayrimenkul sektörünün en önemli aktörleri bir araya geliyor. Gayrimenkul ve kamu arasında bilgi paylaşımını sağlayan kapsamlı bir platform olan ArkiPARC; “Kentsel Dönüşüm İçin Diyalog” teması ile 10-11 Nisan tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında verilecek ArkiPARC Gayrimenkul Ödülleri ile çevre niteliğinin iyileştirilmesine katkı sağlayan kişi ve kuruluşların ödüllendirilmesi amaçlanıyor. Çevre ödüllerinin yanı sıra, Belediye ve Sürdürülebilirlik ödülleri de bu yıl ilk kez sahiplerini bulacak. Etkinlik ve ödüllerin yanı sıra, katılımcılar arasında birebir ilişkilerin kurulması için fırsatların sunulması ve uygun buluşma ortamlarının yaratılması da temel hedefler arasında yer alıyor.

Haliç Kongre Merkezi aynı anda farklı organizasyonları yapma olanağı sunan, ilhamını şehirden alan yatay mimarisi; üstün teknik donanıma sahip, geniş oturma kapasiteli oditoryumları; birbiriyle geçişli, tamamı deniz manzaralı ve sahile açılan fuaye ve galeri alanları ile İstanbul'un toplantı ve kongre sektörüne kazandırılmış önemli bir değer olarak ulusal ve uluslar arası kongre, toplantı ve etkinliklerin buluşma noktası oluyor.

 

Kaynak:

http://kanald.com.tr

http://emlak.kanald.com.tr/haber/Sektorden_Haberler/ArkiPARC_2013_Kentsel_Donusum_Icin_Diyalog_temasi_ile_Halic_Kongre_Merkezin/51310.aspx